Skład
ekstrakt z alg (% W/W – 9.0, % W/V – 11)
wolne l-aminokwasy pochodzenia roślinnego (% W/W – 6,0, % W/V – 7,5)
azot (n) (% W/W – 3,0, % W/V – 4,0)
pięciotlenek fosforu (p2o5) (% W/W – 5,0, % W/V – 6,25)
kinactiv initial (% W/W – 5,0, % W/V – 6,25)
molibden (mo) (% W/W – 4,0, % W/V – 5,0)
stosowanie w 3 fazach
1.Przed kwitnieniem
2.W okresie kwitnienia
3.Pod koniec kwitnienia lub w okresie początku zawiązywania owoców
Drzewa owocowe szczególności pestkowe(wiśnia, czereśnia, śliwa, brzoskwinia) 1 l / 200-1000 l wody / ha
Rośliny jagodowe:(porzeczka, malina, jeżyna, borówka,truskawka, winorośl, itp.) 1 l / 200-1000 l wody / ha
WarzywaW szczególności: pomidor, ogórek, papryka, oberżyna,- 1 l / 200-1000 l wody / ha
Wpływa na żywotność pyłku, a owoce nie drobnieją pod koniec okresu zbiorów. Ponadto wpływa na lepsze wyrównanie plonu oraz wydłuża okres trwałości po zbiorczej owoców.
rty
ewr