

Zawartość składników pokarmowych:
Azot ogólny N - 2%,
Tlenek potasu K2O - 7%,
Zawartość substancji organicznej - 40%,
Aminokwasy roślinne - 28%.
Dawkowanie
OWOCE ( winorośl, jabłonie, brzoskwinie, truskawki, inne jagodowe) - 2 - 3 L / ha : przed przymrozkami albo bezpośrednio po ich wystąpieniu oraz w przypadku uszkodzeń, które spowodowała susza lub gradobicia.
WARZYWA(pomidory, papryka, cukinie , bakłażany, ogórki, sałata)- 2-3 L/ha co 10-15 dni.
PRZEMYSŁOWE ( tytoń, buraki cukrowe )- 1 - 3 L / ha 1-2 razy w trakcie cyklu wegetacyjnego.
POLOWE ( pszenica, jęczmień, pszenżyto, kukurydza, rzepak, słonecznik, soja ) - 2 - 3 L / ha 1-2 razy w trakcie cyklu wegetacyjnego.
1.Stosować tylko w razie konieczności.
2.Nie stosować dawek wyższych niż zalecane.
Uwaga! Ze środków ochrony roślin należy korzystać z zachowaniem bezpieczeństwa. Przed każdym użyciem przeczytaj informacje zamieszczone na etykiecie i informacje dotyczące produktu.
Kupujący oświadcza, iż spełnia warunki wymienione w art. 25 ust.3 ptk 5 ustawy z dnia 8 marca 2013 r. o środkach ochrony roślin oraz posiada przeszkolenie w zakresie stosowania środków ochrony roślin w przypadku środków dla użytkowników profesjonalnych. Przed każdym użyciem przeczytaj informacje zamieszczone w etykiecie i informacje dotyczące produktu. Należy zwrócić uwagę na szczegółowe wskazania dotyczące ryzyka. Należy stosować się do zasad bezpieczeństwa zawartych w etykiecie. Środki ochrony roślin mogą nabyć jedynie osoby pełnoletnie oraz osoby, które ukończyły szkolenie i posiadają kwalifikacje wymagane dla osób nabywających środki ochrony roślin (art. 28 ustawy o środkach ochrony roślin z dnia 8 marca 2013 r. ze zmianami). Środki ochrony roślin należy stosować w taki sposób, aby nie stwarzać zagrożenia dla zdrowia ludzi, zwierząt oraz dla środowiska. Kupującym środki ochrony roślin musi być osoba trzeźwa. Korzystając z oferty oświadczasz, że spełniasz wyżej wymienione warunki.